Over ons

Cargobikes.nl biedt alleen de beste cargobikes aan. Nieuw en refurbished. En dat in iedere financieringsvorm. Cargobikes.nl kent de markt van fietslogistiek en is gespecialiseerd in cargobikes die worden ingezet voor het vervoer van goederen.


Willem

In de zomer van 2021 startte Willem Boverhof Cargobikes.nl vanuit de ervaring dat cargobikes een oplossing zijn voor vele uitdagingen. De stad verstedelijkt, de zero-emissie zones komen er aan, cargo bikes zijn de oplossing voor snelle bezorgopties, geen parkeerkosten, een fris imago en ga zo maar door.


In oktober is Rick gestart. Hij is chef werkplaats en weet alles van cargo bikes. Ja, je kunt hem dus wakker maken om een cargo bike te refurbishen. In zijn vrije tijd doet hij dat ook met vintage meubels, oude racefietsen, konijnenhokken en wat al niet meer.

Mechanieker Rick


Missie: People, Planet en Profit in balans

Cargobikes.nl werkt volgens de principes van de drie P’s. We maken de wereld mooier en schoner met cargobikes en we verlengen de levenscyclus van afgeschreven cargo bikes (P van Planet). 

We bieden mensen een kans (P van People). Zo is bij Rick de batterij na 4 tot 5 uur per dag werken redelijk leeg. Komt door niet aangeboren hersenletsel. Onhandig en rot, maar we komen er wel uit. Rome is ook niet in 1 dag gebouwd. 

Als laatste moet er natuurlijk wat verdiend worden. De P van Profit dus. Als we deze drie P’s een beetje in balans hebben, zijn wij dik tevreden.